Maakt je event nóg mooier!
Event Manager & Event Styliste

Beau events helpt jullie graag met het bedenken van een originele invulling van jullie feest, event of bruiloft. We stellen veel vragen en door de antwoorden die jullie geven en de expertise die wij hebben komt daar een heel mooi concept uit. We werken dit uit in een moodboard zodat wij bij jullie kunnen toetsen of dit is wat jullie voor ogen hebben en helemaal bij jullie past.

Daarnaast worden wij er heel blij van om jullie feest, event of bruiloft zo te organiseren dat jullie ook écht gast zijn op jullie eigen feest, event of bruiloft. Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, zowel de opbouw, het event zelf en de afbouw. Ons streven is; dat jullie optimaal kunnen genieten en dat het nog mooier was dan jullie voor ogen hadden!

En dan de styling…….dat vinden wij zo’n belangrijk onderdeel van ieder event. Styling nemen wij in elk concept mee en nee dat hoeft echt niet heel duur te zijn, het zit ‘m vaak in kleine dingen. Wanneer alles goed op elkaar is afgestemd, creëer je de juiste sfeer en klopt jullie event helemaal! Deze sfeer heeft een goede uitwerking op jullie, maar ook zeker op jullie gasten.

We hebben een breed netwerk van goede en betrouwbare leveranciers, die allemaal hetzelfde DNA hebben: alles op alles zetten om het beste te leveren, flexibel, gezellig, betrouwbaar, persoonlijke benadering, normale tarieven & echte vakidioten door alert te blijven zodat we ons steeds blijven verbeteren!

Mogen wij jullie helpen om jullie “Beau” event te organiseren?


Leuk als je ons volgt op Facebook, Instagram of LinkedIn 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram