Maakt je event nóg mooier!
Event Manager & Event Styliste

Reviews

Hotel Mennorode:

Inmiddels werken wij bij Mennorode nu twee jaar samen met Larissa van Beau Events. Wat is zij een gedreven vakvrouw , die meedenkt, verwachtingen overtreft en met veel enthousiasme de klus aangaat. Samen met haar team snapt zij wat "ontzorgen" inhoudt. Niets meer dan lof! Hartelijke Groeten Hotel Mennorode.

Linda:

Het team van ons bedrijf, Perfect Marketing & Sales en het team van Beau Events hebben op zeer prettige wijze samengewerkt aan een last - minute opdracht. Beau Events heeft laten zien flexibel te zijn, snel te kunnen schakelen en heeft oog voor detail! Het eindresultaat van de campagne " Sprankelend wonen" was dan ook sprankelend! 

Susanne:

De beste weddingstylist die je maar kan bedenken! Oog voor detail en zeer professioneel! 

Leonie:

Ons huwelijk draaide om het feest, dat hadden wij Larissa specifiek meegegeven. En of het een feest is geworden! De aankleding was geweldig! De bediening was super! Laat het maar aan Larissa over, zij regelt het wel!

Harry:

Zal ik mijn 50e verjaardag vieren of niet, ik zat er een beetje mee in m'n maag. Eigenlijk geen tijd maar toch iets om niet ongemerkt voorbij te laten gaan. En 60 gasten is toch ook niet weinig. Beau Events was de oplossing, ik kon snel en kort aangeven wat mijn wensen waren en de rest werd geheel geregeld en verzorgd door Beau Events! Met recht ontzorgen en tot in de puntjes geregeld! Perfect!

Fred: 

Het is een plezier om met je samen te werken. Laten we in 2020 ook weer mooie dingen realiseren. Veel geluk en plezier dit jaar!

Miranda:

Bedankt Larissa! Zag er weer top uit allemaal in de kleuren rood en oranje!

Jorke:

Ontzettend bedankt voor al je hulp en het fantastische resultaat. Wij zijn er super blij mee.

Heidi:

Dank voor al je werk. Dit smaakt naar meer. Heel veel goede reacties gehad en ook van de directie. Wij willen volgend jaar weer zo'n event!

Linda:

Bedankt Beau Events voor de fantastische styling! 

Maaike:

Larissa is een event manager in hart en nieren; van begin tot eind is ze betrokken en draagt ze goede, vernieuwende en creatieve ideeën aan. Door de korte communicatielijnen konden we snel schakelen (ook op spannende en cruciale momenten) en samen met haar team heeft ze een prachtige bijdrage geleverd aan een buitengewoon succesvol evenement. Chapeau! 

Quincy:

Dankjewel voor deze onvergetelijke dag 

Valentina:

Dank je wel! Voor alles!!!!  Je bent echt een kanjer!!  Over een goed hart gesproken, trots op jou!! En jouw meiden ook super bedankt. Top team!! 

Ashley:

Het was zo zo zo leuk! Echt dankjewel voor alles 

Sylvia:

Hi Larissa, we hebben genoten van de samenwerking met jou! Ik hoop dat we nog heel veel te vieren krijgen. Liefs

Leonie: 

Lieve Larissa, kan niet anders zeggen dan dat dit echt ons feestje was.
Ben nog onderste boven van de aankleding! Gewoon geweldig.
Bedank jouw team uit de grond van ons hart voor dit geweldige feest.
Floor en Lisa top bediening!
Larissa top organisatie

Maaike: 

Good morning Larissa. Ik wil de dag graag starten met je een groot compliment te maken! Het was geweldig gisteren! Super aankleding, goede catering, een berg enthousiaste reacties vanuit ons bestuur, wethouders, ouders, advocaten en andere doelgroepen. Maar wat ik persoonlijk het meeste gewaardeerd heb is de onderlinge afstemming; snel schakelen, de manier waarop je meedenkt en helpt zoeken naar oplossingen zoals boze buren... hahahaha. Super bedankt , ook aan je crew! Morgen doen we het gewoon nog een keer dunnetjes over.  

Tamara:

Een genot om te werken met Larissa! Ze heeft aan een paar woorden en beelden genoeg om je wens te vertalen naar een prachtige uitvoering. Op haar best met ruimte voor creativiteit, leuke verrassingen, geheel in lijn met de bedoeling en eigenlijk nog veel mooier dan we zelf hadden kunnen bedenken. Oog voor detail, verfijnd, stijlvol. Heerlijk assertief en direct in de afstemming met de locatie en dat is reuze fijn blijkt, echt ontzorgend. Zonder twijfel zoeken we haar weer op als stylist als zich een andere gelegenheid voor doet. Trouwen doen we maar een keer en Larissa heeft echt geholpen om dit tot een onvergetelijke dag te maken. Een echte aanrader deze vakvrouw!

Melissa:

Ik wil jullie enorm bedanken voor de fijne samenwerking! Het was een geslaagd evenement!

Barry:

Super tevreden! Enorm bedankt voor alles! Laten we binnenkort zeker contact hebben. Met de grote hoeveelheid ruimte op het nieuwe kantoor denk ik dat we aardig op gaan schakelen qua events nogmaals bedankt!

Martin:

Het was een topdag, iedereen was super happy. Jij ook erg goed gedaan, dit hadden veel mensen niet verwacht. Wie weet wat er nog op ons pad komt de komende jaren.

Dave:

Super gaaf!!! Larissa wat mooi hoe je onze ideeën hebt verwezenlijkt! 

Marleen:

Wat onwijs leuk filmpje en wat zag het er mooi uit!

Els:

Super mooi, dank je. Heb heel veel complimenten ontvangen over de decoraties. Het was super.

Bert:

Dikke merci voor gisteren Larissa! Het was super! Alles zag er prachtig uit!!! Leuk dat je ons al enkele fotootjes doorstuurt om van na te genieten! Onvergetelijke dag! Dankuwel!! We zijn supertevreden! Het was echt een PRACHTIGE dag!!

Chris:

Thanx! Het zag er prachtig uit!

Engbert:

Het feest was fenomenaal fantastisch! Dank je wel voor je super professionele hulp en strakke regie bij de voorbereiding en tijdens het hele feest.

Kiki:

Middels dit bericht wil ik jullie nogmaals danken voor de samenwerking omtrent de styled shoot. Het resultaat mag er wezen, hier kunnen wij de trouwmarkt mee op!

Eline:

Oh my goodness wat was dit vet.. Helemaal vol energie.. thanks

Robbert:

Thanks voor de styling, zag er heel goed uit.

Rob:

Dank je wel Larissa van ons. Smaakvol gestyled en zo passend bij ons. Complimenten.

Karina:

Het was weer prachtig! Iedereen vind het prachtig! Veel foto's gemaakt door iedereen!
Thanks  voor je speciale kadootje voor m’n ouders en ons.  

Harry:

Larissa heeft de leergang Professional Event Management met goed gevolg afgerond bij MiEM. Ze toont hier mee aan dat ze bevoegd en bekwaam is. Een aanwinst voor de evenementen branche. Verder is Larissa een bijzonder professioneel, strategisch en een gezellige persoonlijkheid om mee samen te werken. Harry de Winter - Master in Event Management 

Sonja:

Ik heb Larissa leren kennen tijdens de opleiding Professional Event Manager bij Master in Events (MiEM). Ze kwam direct al over als iemand die weet waar ze het over heeft en veel ervaring heeft bij het organiseren van events. Net zo belangrijk: zeer toegankelijk en ontzettend leuk in omgang. Direct na het succesvol afronden van deze opleiding hebben we de krachten gebundeld. Voor Wehkamp hebben we de 9 maandenbeurs mogen draaien en 75 man aangestuurd. Aan 1 woord hebben we genoeg en zitten volledig op één lijn! Larissa heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, werkt ontzettend hard en weet waar juist haar expertise nodig is. Een geweldige eventmanager waarmee ik heel graag werk en ook als persoon, iemand die ik graag om mij heen heb. Ik kijk dan ook uit naar de toekomstige projecten die we samen zullen oppakken

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram