Maakt je event nóg mooier!
Event Manager & Event Styliste

Diensten

Voor Beau events is geen één opdracht hetzelfde. Het is altijd maatwerk met een persoonlijke benadering.

Hieronder een overzicht van de diverse mogelijkheden die we graag voor jullie doen: 

-         Strategisch & conceptueel met jullie meedenken over een originele invulling van jullie feest, event of bruiloft.

-         Styling van jullie feest, event of bruiloft. Dit vinden wij een belangrijk onderdeel van ieder event. Styling nemen we in elk concept mee. Als alles goed op elkaar is afgestemd, creëer je de juiste sfeer en klopt jullie event helemaal.

-         Eventmanagement. Larissa is een gecertificeerde eventmanager en helpt jullie graag met de Locatiekeuze, zoeken van passende leveranciers, planning & draaiboeken maken, opbouw, spin in het web zijn tijdens het event, aansturen leveranciers en personeel, afbouw en de evaluatie/nazorg.

-         Weddingstylist. Willen jullie graag zelf jullie bruiloft regelen? Maar wel met behulp van styling de juiste sfeer en/of thema aan jullie trouwdag toevoegen? We denken graag met jullie mee over een originele invulling en passen deze styling graag toe.

-         Ceremoniemeester. Op de dag zelf is Larissa jullie gastvrouw en spin in het web voor de locatie, leveranciers en jullie gasten.

-         Styled shoot. Jullie locatie of product optimaal laten fotograferen? We helpen jullie graag met de Locatiekeuze, zoeken van passende leveranciers, planning & draaiboeken maken, opbouw, spin in het web zijn tijdens de shoot, aansturen van modellen en leveranciers, afbouw en de evaluatie/nazorg.

-         Staat wat jullie zoeken er niet bij? Bel of mail ons gerust!


Leuk als je ons volgt op Facebook, Instagram of LinkedIn

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram