Maakt je event nóg mooier!
Event Manager & Event Styliste

 

Ons team

Larissa Derksen

Larissa Derksen

CEO

Mijn naam is Larissa Derksen en ik ben de eigenaresse van Beau events. Daarnaast ben ik moeder van 6 pubers en van onze Berner Senner Flo. Ik ben een gecertificeerde eventmanager en styliste en wordt blij van alles wat met events te maken heeft en met name van het nog mooier maken van de ruimte waar het event wordt gehouden. Ik denk graag met je mee over een originele invulling van je event!

Imme Veenstra

Imme Veenstra

Junior Event Manager

Mijn naam is Imme Veenstra en ik heb in de periode van februari tot en met juli 2019 stage mogen lopen bij Beau Events. Ik heb dit met veel plezier gedaan en ben dan ook blij dat ik nog steeds mag meedraaien met Beau Events!

Ashley Timmerhuis

Ashley Timmerhuis

Junior Event Manager

Mijn naam is Ashley Timmerhuis en ik heb vanaf september 2019 tot en met februari 2020 stage gelopen bij Beau Events. In deze periode mocht ik Larissa versterken bij de styling en planning van meerdere evenementen en bruiloften. Ik zal in de toekomst blijven meedraaien bij verschillende evenementen.

Esmee Lenselink

Esmee Lenselink

Stagiaire Event Manager

Mijn naam is Esmee Lenselink, ik ben 19 jaar en ik volg de opleiding interieur adviseur op het Deltion in Zwolle. Ik loop stage van januari tot en met april bij Beau Events. Drie keer in de week loop ik mee met Larissa voor de planning en styling van verschillende evenementen. Ik heb gekozen voor deze branche omdat ik meer te weten wil komen over de voorbereiding, uitvoering en afbouw in de evenementenwereld. Mijn interesse ligt voornamelijk bij styling omdat ik hier veel mee te maken heb op mijn opleiding. Ik denk dat Larissa mij in de komende periode hier nog veel meer over kan leren. Ik kijk erg uit naar de komende 10 weken en hopelijk komen we elkaar in die tijd nog tegen! Groetjes Esmee

Jeroen Elting

Jeroen Elting

Stagiair Event Manager

Mijn naam is Jeroen Elting, ik ben 21 jaar en volg een opleiding tot fotograaf in Zwolle. Mijn derdejaars stage is begonnen in februari en ik zal het komende half jaar actief zijn als stagiair bij Larissa. Vorig jaar liep ik ook stage bij Beau Events en dit is zo goed bevallen dat ik óók het komende half jaar 3 keer per week met Larissa mee zal lopen. Ondanks het feit dat Larissa natuurlijk geen fotograaf is, is ze wel een ster in ondernemen, klantcontact en het leveren van top kwaliteit, allemaal dingen die ik van haar hoop te leren gedurende deze stageperiode. Ik ben erg benieuwd naar welke diverse activiteiten ik de komende tijd mee zal maken! Groet, Jeroen

Flo

Flo

Mental Coach

Mijn naam is Flo en ik ben dé Company Dog van Beau events! Mijn baasje heeft best wel een druk leven met alle events en ik ben altijd lief en blij en soms ook best irritant want ik loop ook wel in de weg maar als ik dan lief kijk dan vindt iedereen mij weer lief!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram