Maakt je event nóg mooier!
Event Manager & Event Styliste

Beau events

Beau events is opgericht door Larissa Derksen een gecertificeerde eventmanager, styliste en vakidioot ;-). 

Haar achtergrond ligt in de marketing & communicatie. Jarenlang heeft ze voor grote merken gewerkt zoals IPXL, Etos, PLUS Supermarkt, Centraal Beheer Achmea, Makro, Karwei, KLM, Landal Greenparks etc. Ze is een regeltante in hart & nieren, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en ze wil alles mooi maken en perfect neerzetten. Daarnaast vindt ze het heel belangrijk om niet zomaar een event te organiseren maar er ook goed over na te denken (strategisch & conceptueel). Na haar job in de marketing & communicatie heeft ze de overstap gemaakt naar de festival wereld. Daar organiseerde ze glampings voor toonaangevende festivals in binnen- en buitenland.

Jaren liep Larissa met plannen om voor zichzelf te beginnen. In 2017 ging Larissa in haar eigen tuin trouwen met haar grote liefde. De bruiloft was volledig in festival sfeer incl. glamping voor haar gasten. Hun weddingclip deelde ze op LinkedIn en daar kwamen zoveel reacties en aanvragen op dat ze eindelijk wist wat ze wilde doen. Ze wilde graag met haar gevoel voor styling, sfeer, marketing achtergrond en de kennis die ze had opgedaan in de festivalwereld events van A t/m Z organiseren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. 

Vanaf kleins af aan dekte ze voor speciale gelegenheden de tafel mooi op, pakte ze kadootjes met mooie lintjes en bloemetjes in, was ze regelmatig bezig met haar huis opnieuw te stylen, in haar werk was ze altijd bezig met de mooiste foto’s, t.v.- en radiocommercials, en campagnes om mensen te verleiden om fan te worden of om tot aankoop over te gaan. Kortom ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt en kan met Beau events al haar passies kwijt. De naam Beau events is ontstaan omdat ze blij wordt van alles “mooi” te maken en haar 1e Berner Sennen hond heette Beau. 

Beau events maakt je feest nóg mooier! Leuk als je ons volgt op Facebook, Instagram of LinkedIn

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram